Yunanistan'da Yangın / Yunanistan Yangın Faciası: Hayvanlar da Zarar Görüyor - Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında meydana gelen yangınlarda hayatını kaybedenlerin sayısı 76'ya yükseldi.

Yunanistan'da Yangın / Yunanistan Yangın Faciası: Hayvanlar da Zarar Görüyor - Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında meydana gelen yangınlarda hayatını kaybedenlerin sayısı 76'ya yükseldi.. Yunanistan'da önüne geçilemeyen orman yangınlarında şu ana kadar 50 kişi hayatını kaybederken, en az 157 kişi de yaralandı. Alevler büyük oranda kontrol altına alınmış durumda. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında çıkan yangında 50 kişinin hayatını kaybettiği, 6'sı ağır 100'e yakın kişinin de yaralandığı bildirildi. Dışişleri bakanı çavuşoğlu, yangın söndürme uçakları ve. Yunanistan'da başkent atina yakınlarında çıkan yangınlarda en az 83 kişi hayatını kaybetti.

Yunanistan'ın başkenti atina'nın 40 kilometre doğusundaki mati bölgesinde dün öğleden sonra başlayan ve hâlâ kontrol altına alınamayan orman yangının bilançosu ortaya çıktı: En az 24 ölü ve. Yunanistan'da başkent atina yakınlarında çıkan yangınlarda en az 79 kişi hayatını kaybetti. Kamu düzeni ve vatandaşı koruma bakanı nikos kostas, yangınların kasten çıkarılmış olabileceğini söyledi. 82 kişinin ölümüne yol açan yunanistan'daki yangına yunanistan'ın başkenti atina'nın çevresini cehenneme çeviren ve 82 kişinin ölümüne yol açan devasa.

Yunanistan'da yangın: Atina'da tehlikede - Haber3
Yunanistan'da yangın: Atina'da tehlikede - Haber3 from i.haber3.com
Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında meydana gelen yangınlarda hayatını kaybedenlerin sayısı 76'ya yükseldi. Yunanistan'da meydana gelen yangın devam ediyor. Yunanistan'da bugün ise üç günlük ulusal yas ilanı yapıldı. Yunanistan'ın başkenti atina ve çevresini kapsayan attika bölgesinde 23 temmuz'da çıkan yangınlar sebebiyle en az 50 kişinin yaşamını yitirdiği rapor edildi. Yunanistan'daki orman yangınlarında ölü sayısı 70'i aştı. Afp haber ajansına konuşan yetkililer bazı kundakçıların yangın bölgesindeki evleri yağmalamak için ateşe vermiş olabileceklerini söyledi. Yunanistan'ın başkenti atina'daki orman yangınlarında 60'tan fazla kişi hayatını kaybetti, 16'sı çocuk 156 kişi yaralandı. Yunanistan'da yaşanan yangın faciasının yaraları sarılmaya çalışılırken, yangın bölgesindeki pendelli'nin belediye başkanı dimitris stergiyu, 83 kişinin ölümüne ve 150'den fazla kişinin.

Yunanistan'da başkent atina yakınlarında çıkan yangınlarda en az 83 kişi hayatını kaybetti.

Yunanistan'da başkent atina yakınlarında çıkan yangınlarda en az 79 kişi hayatını kaybetti. Alevler büyük oranda kontrol altına alınmış durumda. Yangın dakikalar içinde bölgeyi kuşattı. Yunanistan'ın başkenti atina ve çevresini kapsayan attika bölgesinde 23 temmuz'da çıkan yangınlar sebebiyle en az 50 kişinin yaşamını yitirdiği rapor edildi. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında çıkan yangında 2 kişinin hayatını kaybettiği, 6'sı ağır 25 kişinin yaralandığı bildirildi. Yangından kurtulanlar, güvenli bir mesafede bulunduklarını. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında çıkan yangında ölü sayısı 74'e yükseldi. Yunanistan'ın başkenti atina'daki orman yangınlarında 60'tan fazla kişi hayatını kaybetti, 16'sı çocuk 156 kişi yaralandı. 'dallar ve yıkıntılar arabamıza çarpıyordu'. Yangında 150'nin üzerinde kişinin de yaralandığını bildirildi. Yunanistan'daki yangınlarda en az 80 kişi hayatını kaybetti. Yunanistan'da yaşanan yangın faciasının yaraları sarılmaya çalışılırken, yangın bölgesindeki pendelli'nin belediye başkanı dimitris stergiyu, 83 kişinin ölümüne ve 150'den fazla kişinin. Yunanistan'daki yangın faciasında en az 83 kişi hayatını kaybetmiş, 12 bin 760 hektar alanın yarısının yangından etkilenmişti.

Yunanistan'daki orman yangınlarında ölü sayısı 74… Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında meydana gelen yangınlarda hayatını kaybedenlerin sayısı 76'ya yükseldi. Yunanistan'daki orman yangını türkiye için uyarı niteliğindedir. Yunanistan'da yaşanan yangın faciasının yaraları sarılmaya çalışılırken, yangın bölgesindeki i̇nanıyorum ki, yangın oradan başladı. dedi. Yangın dakikalar içinde bölgeyi kuşattı.

Yunanistan'da büyük yangın - Son Dakika Dünya Haberleri
Yunanistan'da büyük yangın - Son Dakika Dünya Haberleri from i2.cnnturk.com
Yunanistan'ın birçok bölgesinde son günlerde artan aşırı sıcaklarla bağlantılı olarak çıktığı belirtilen orman yangınları, yerleşim yerlerini tehdit etmeye başladı. En az 60 kişinin hayatını kaybettiği yangında, 157 kişi de yaralandı. Yunanistan'da önüne geçilemeyen orman yangınlarında şu ana kadar 50 kişi hayatını kaybederken, en az 157 kişi de yaralandı. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında başlayan yangında ölü sayısı 74'e yükseldi. Yangın dakikalar içinde bölgeyi kuşattı. Yunanistan'da meydana gelen yangın devam ediyor. Yunanistan'ın başkenti atina ve çevresini kapsayan attika bölgesinde 23 temmuz'da çıkan yangınlar sebebiyle en az 50 kişinin yaşamını yitirdiği rapor edildi. Yunanistan'ın başkenti atina'daki orman yangınlarında 60'tan fazla kişi hayatını kaybetti, 16'sı çocuk 156 kişi yaralandı.

Yunanistan'ın başkenti atina'nın 40 kilometre doğusundaki mati bölgesinde dün öğleden sonra başlayan ve hâlâ kontrol altına alınamayan orman yangının bilançosu ortaya çıktı:

Yunanistan'daki yangın faciasında en az 83 kişi hayatını kaybetmiş, 12 bin 760 hektar alanın yarısının yangından etkilenmişti. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında meydana gelen yangınlarda en az 76 kişi yaşamını yitirdi. Yunanistan'da bugün ise üç günlük ulusal yas ilanı yapıldı. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında çıkan yangında 50 kişinin hayatını kaybettiği, 6'sı ağır 100'e yakın kişinin de yaralandığı bildirildi. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında pazartesi günü başlayan ve şu ana kadar en az 81 kişinin hayatını kaybettiği, 180'den fazla kişinin de yaralandığı orman yangınlarında söndürme ve kurtarma. Yangından kurtulanlar, güvenli bir mesafede bulunduklarını. Son 10 yılın en büyük yangın krizi ile. Yunanistan'da yaşanan yangın faciasının yaraları sarılmaya çalışılırken, yangın bölgesindeki i̇nanıyorum ki, yangın oradan başladı. dedi. Yunanistan'ın başkenti atina ve çevresini kapsayan attika bölgesinde 23 temmuz'da çıkan yangınlar sebebiyle en az 50 kişinin yaşamını yitirdiği rapor edildi. Yunanistan ab'den yardım istedi, i̇spanya ve portekiz'in yangın bölgesine ekip göndereceği açıklandı. Ölü sayısının artmasından endişe ediliyor. Yangında 150'nin üzerinde kişinin de yaralandığını bildirildi. En az 24 ölü ve.

Dışişleri bakanlığı yunanistan'daki yangın felaketi için yunanistan dışişleri bakanlığı'na resmi yardım teklifi iletti. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında meydana gelen yangınlarda en az 76 kişi yaşamını yitirdi. Yangından kurtulanlar, güvenli bir mesafede bulunduklarını. Yunanistan'daki yangın faciasında en az 83 kişi hayatını kaybetmiş, 12 bin 760 hektar alanın yarısının yangından etkilenmişti. Afp haber ajansına konuşan yetkililer bazı kundakçıların yangın bölgesindeki evleri yağmalamak için ateşe vermiş olabileceklerini söyledi.

Yunanistan'da yangın nedeniyle 74 kişi yaşamını yitirdi ...
Yunanistan'da yangın nedeniyle 74 kişi yaşamını yitirdi ... from www.gidahatti.com
Afp haber ajansına konuşan yetkililer bazı kundakçıların yangın bölgesindeki evleri yağmalamak için ateşe vermiş olabileceklerini söyledi. Yangının kısa sürede çevreye yayıldığını anlatan. Yunanistan'da yangın | euronews tarafından yayınlanan tüm uluslararası, iş, politika, bilim ve yaşam konulu makalelerin alfabetik listesi. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında pazartesi günü başlayan ve şu ana kadar en az 81 kişinin hayatını kaybettiği, 180'den fazla kişinin de yaralandığı orman yangınlarında söndürme ve kurtarma. Ölü sayısının daha da artmasından endişe ediliyor. Yunanistan'daki yangınlarda en az 80 kişi hayatını kaybetti. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında çıkan yangında 50 kişinin hayatını kaybettiği, 6'sı ağır 100'e yakın kişinin de yaralandığı bildirildi. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında çıkan yangında ölü sayısı 81'e yükseldi.

Yunanistan'daki orman yangınlarında ölü sayısı 70'i aştı.

'dallar ve yıkıntılar arabamıza çarpıyordu'. Yardım teklifi türkiye'nin atina büyükelçiliği tarafından takip ediliyor. 82 kişinin ölümüne yol açan yunanistan'daki yangına yunanistan'ın başkenti atina'nın çevresini cehenneme çeviren ve 82 kişinin ölümüne yol açan devasa. En az 60 kişinin hayatını kaybettiği yangında, 157 kişi de yaralandı. En az 24 ölü ve. Alevler büyük oranda kontrol altına alınmış durumda. Son 10 yılın en büyük yangın krizi ile. Yunanıstan'ın başkenti atina'nın 40 kilometre doğusunda bulunan mati bölgesinde çıkan orman yangını şimdiden 60'dan fazla kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Yangında 150'nin üzerinde kişinin de yaralandığını bildirildi. Yunanistan'da başkent atina yakınlarında çıkan yangınlarda en az 79 kişi hayatını kaybetti. Başbakan alexis çipras yangınlar için kuşku uyandırıyor. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında çıkan yangında 50 kişinin hayatını kaybettiği, 6'sı ağır 100'e yakın kişinin de yaralandığı bildirildi. Yangın dakikalar içinde bölgeyi kuşattı.

Yunanistan ab'den yardım istedi, i̇spanya ve portekiz'in yangın bölgesine ekip göndereceği açıklandı yunanistan yangın. Kamu düzeni ve vatandaşı koruma bakanı nikos kostas, yangınların kasten çıkarılmış olabileceğini söyledi.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama